Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Prečo spolupracovať v oblasti kávy s nami?

Okrem ponuky tej najkvalitnejšej kávy poskytujeme zákazníkom komplet kávový servis, ktorý pokryje všetky ich potreby. Neváhajte nás kontaktovať a ušijeme vám ponuku na mieru, presne podľa vašich potrieb.

1. Ponuka príslušenstva

Máme v ponuke tie najkvalitnejšie stroje vhodné do každej prevádzky či kancelárie, dodávame spolu so servisom z kvalitnej talianskej keramiky v atraktívnom dizajne.

2. Služby ktoré poskytujeme:

• Inštalácia strojov

• Úvodné zaškolenie

• Nastavenie prístrojov

• Konzultácie poruchy

• Oprava strojov

• Zapožičanie strojov

3. Rýchle a spoľahlivé dodanie

Tovar máme neustále skladom a sme pripravení doručiť ho do druhého pracovného dňa v rámci SR. V rámci Bratislavy aj v ten istý pracovný deň.


Tréningy dostupné v Taliansku

Svet kávy je zložitý, vyžaduje si špecifické znalosti a zručnosti a vysokú mieru profesionality. Z toho dôvodu vytvoril Universal Caffé pre svojich klientov sériu vzdelávacích kurzov.
"Základný kurz", rozdelený na teoretickú a praktickú časť, trvá približne štyri hodiny a je určený pre začínajúcich baristov, ktorí sa chcú oboznámiť zo základnými informáciami o káve. Kurz sa koná v rámci firmy - je dostupný pre všetkých nováčikov. V priebehu lekcie sa preberú rôzne etapy dejín kávy (od jej vzniku a rozšírenia vo svete), základné pravidlá správnej prípravy kvalitného espressa, príprava iných druhov kávy a takisto údržba kávovarov.
Kurz pre pokročilých je zameraný na tých, ktorí si chcú prehĺbiť svoje znalosti o svete kávy. Cieľom kurzu, ktorý trvá 12 hodín, je dozvedieť sa čo najviac a prehĺbiť si informácie o histórii kávy, ako prírodného produktu a takisto absolvovať technické školenie a praktické cvičenia. Súčasťou kurzu je príprava základného espressa, príprava iných druhov kávy a tiež prezentácia “Coffee Menu”, knihy receptov pripravenej na základe skúseností, ktorá obsahuje popis prípravy alkoholických a nealkoholických nápojov z kávy. Tento kurz zohráva kľúčovú úlohu v príprave na certifikačnú skúšku pre baristov - SCAE (Speciality Coffee Association of Europe).
Kurz "Latte Art" je určený pre skúsenejších baristov, ktorí už nemajú problém s prípravou espressa a cappuccina. Cieľom 9 hodín trvajúceho kurzu je rozvíjať technické znalosti a zručnosti potrebné pre dosiahnutie kávového umenia "Latte Art". Kurz Vám poskytne základné informácie o mlieku, aj ako vybrať správny druhu podľa účelu použitia. Nacvičíte si prípravu kvalitného espressa, prípravu mlieka a ako vytvárať dekorácie a tvary pri príprave cappuccina v rámci "Latte Art". Pedagogickými pracovníkmi "Latte Art" sú najlepšia talianska baristka roku 2003 pani Andrea Lattuada a majster sveta Bacardi Martini Grand Prix 2000 pán Marcello Vitellone.
Universal Caffé má dvoch vlastných medzinárodných inštruktorov, ktorí sú autorizovaní asociáciou SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) na vydávanie certifikátov o absolvovaní vzdelávacieho programu SCAE a na vydávanie Coffee diplomu. Cieľom tohto programu je propagácia kávovej kultúry prostredníctvom intenzívneho tréningu a absolvovania praktických tréningových cvičení. SCAE diplom je najkomplexnejší vzdelávací systém venovaný káve. Ak ste barista a chcete zlepšiť svoje zručnosti, ak chcete zvýšiť svoje vedomosti o pražení kávy, zelenej káve, obchode s kávou, ak chcete zdokonaliť svoje zmyslové schopnosti alebo len chcete zistiť, ako pripraviť dokonalú kávu, je táto forma určená pre Vás. Štúdium je rozdelené do šiestich tematických blokov:
- Úvod do kávy ( 10 bodov): - Praženie; - Zelená káva; - Filtrovanie; - Zmyslové schopnosti; -Baristické zručnosti;
Kandidát získava kredity za každý ukončený modul a tí kandidáti, ktorí dosiahnu 100 alebo viac bodov automaticky získajú Coffee diplom .

scae_education_eng


S výnimkou modulu Úvod do kávy, existujú pre každý modul tri úrovne certifikácie: - Začiatočník ( 5 kreditov) - Pokročilý ( 10 kreditov ) - Profesionál ( 25 kreditov ) scae_points_eng Úrovne:
Začiatočník:
Kurz trvá približne štyri hodiny, je určený pre začínajúcich barmanov, ktorí sa chcú oboznámiť so základnými informáciami o káve. Ak chcete navštíviť tento kurz nemusíte mať žiadne skúsenosti v oblasti kávy.
Pokročilý:
Tento kurz je vhodný pre tých, ktorí už majú skúsenosti s kávou a majú záujem obohatiť svoje znalosti a zručnosti. Kurzy trvajú jeden alebo dva dni.
Profesionál:
Kurz na odbornej úrovni je určený pre profesionálnych baristov ktorí už pracujú v kávovom priemysle a umožňuje im prehĺbiť svoje vedomosti a zdokonaliť svoje zručnosti.
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net